Telefoon: 0341 - 422044 E-mail E-mail: info@heersmink.nl 

Werkplaats

 

Autobedrijf Heersmink kent uw auto

Autobedrijf Heersmink heeft altijd al een groot lease- en verhuurwagenpark gehad. Derhalve is onderhoud vanouds een belangrijke activiteit. Tevens worden alle verkochte auto’s in de eigen werkplaats afleveringsklaar gemaakt en laat een nog immer groeiend aantal klanten het onderhoud deskundig uitvoeren door de goed opgeleide medewerkers van Autobedrijf Heersmink.
De service van Autobedrijf Heersmink uit zich in een veelheid van grote en kleine dingen, zoals eerlijkheid, betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken, het bewaren van vervangen onderdelen, als ook het regelen van vervangend vervoer. Daarnaast kan men ook gewoon even voor een vraag of kleine reparatie binnenlopen. De aandacht die juist ook door het personeel wordt besteed aan de specifieke wensen van de klant heeft inmiddels veel lange termijn relaties opgeleverd. Hierdoor is in de loop der jaren een hechte klantenkring opgebouwd.

 

 

 

 

Van Onderhoud tot APK

De werkplaats is en blijft één van de belangrijkste pijlers in de dienstverlening. Voor de universeel opgeleide en ervaren monteurs van Autobedrijf Heersmink kent een auto, van welk merk dan ook, geen geheimen. In de werkplaats van het bedrijf worden alle denkbare onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto daarom vakbekwaam uitgevoerd. Binnen het bedrijf zijn alle monteurs gediplomeerde APK-keurmeesters.
Autobedrijf Heersmink is al sinds 1994 Erkend Leerbedrijf. Dit houdt in dat jongeren bij Autobedrijf Heersmink zich het mooie vak van monteur eigen kunnen maken.


Onderhoud wagenparken

Autobedrijf Heersmink is aangesloten bij James Lease Service. Dit is een alliantie van de allerbeste Bovag-autobedrijven die zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de zakelijk gereden auto. Hierdoor zijn lease- en fleetowners niet langer aangewezen op het dealerkanaal. Inmiddels adviseert een groot aantal leasemaatschappijen haar klanten naar Autobedrijf Heersmink te gaan voor onderhoud en reparatie.

Op de eigen wasplaats reinigt Autobedrijf Heersmink de lease- en verhuurauto’s en worden de nieuwe en gebruikte auto’s afleveringsklaar gemaakt.


Apparatuur

De werkplaats is voorzien van vier hefbruggen zodat er op één dag aan veel verschillende voertuigen gewerkt kan worden. Alle benodigde apparatuur is aanwezig, zoals: • Bosch-uitleesapparatuur • Airconditioning-afvulapparatuur • Banden balanceer- en omlegapparatuur • Roetmeetapparatuur • 4-gas-tester


Schadeherstel

Ook voor schadeherstel bent u bij Autobedrijf Heersmink aan het goede adres. Er wordt samengewerkt met een gerenommeerd Focwa-autoschadebedrijf dat gespecialiseerd is in totaalautoschadeherstel. Belangrijk voor de klant is dat Autobedrijf Heersmink het enige contact- en aanspreekpunt is. Naast particulieren wordt gewerkt voor alle grote verzekerings- en leasemaatschappijen.Bovag
Bovag
BovagAuto verhuur

Tijdelijk een auto nodig? Heersmink biedt een breed aanbod - van een kleine personenauto tot een grote bestelbus- tegen prima tarieven.

Vanaf
€ 32,-
per dag


Geschiedenis

De geschiedenis van Autobedrijf Heersmink begint in 1949.


Heersmink senior startte in Hierden een handel in automobielen (o.a. Chevrolet, Studebaker en Mercedes Benz).

Contact

Autobedrijf Heersmink
Gelreweg 2
3843 AN Harderwijk
Telefoon 0341 - 422044
E-mail info@heersmink.nl