Telefoon: 0341 - 422044 E-mail E-mail: info@heersmink.nl 

Verkoop

 

Occasions van alle merken

De verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s speelt al ruim zestig jaar een prominente rol bij Autobedrijf Heersmink. Autobedrijf Heersmink is een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag. Dit betekent dat wij nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken leveren, aan zowel zakelijke als particuliere klanten. In de showroom wordt een brede selectie occasions in verschillende prijsklassen, van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, gepresenteerd. Autobedrijf Heersmink adviseert u als onafhankelijke specialist altijd de auto die het beste bij u past. Service, klantgerichtheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 

 

 

 

Bedrijfsauto’s

Autobedrijf Heersmink is ook gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfsauto’s. Deze bedrijfsauto’s voldoen aan dezelfde strenge criteria als de aangeboden personenauto’s en zijn dan ook geselecteerd op een lage kilometerstand, een goede technische staat en een schadevrij verleden.


Inkoop en verkoop

Autobedrijf Heersmink heeft een uitgebreid leveranciersnetwerk bestaande uit dealers van alle merken, waardoor er een zeer gevarieerd aanbod is. Vanzelfsprekend kunt u uw huidige auto inruilen.


Zoekopdracht

Staat in de showroom niet de auto die u zoekt, dan kunt u bij Autobedrijf Heersmink een zoekopdracht plaatsen. De zoektocht verloopt in nauw overleg. Wanneer de door u gewenste auto, of een auto die aan bijna alle eisen voldoet, is gevonden, wordt er contact met u opgenomen voor het bekijken van de auto en/of het maken van een proefrit.
Bovag
Bovag
BovagAuto verhuur

Tijdelijk een auto nodig? Heersmink biedt een breed aanbod - van een kleine personenauto tot een grote bestelbus- tegen prima tarieven.

Vanaf
€ 32,-
per dag


Geschiedenis

De geschiedenis van Autobedrijf Heersmink begint in 1949.


Heersmink senior startte in Hierden een handel in automobielen (o.a. Chevrolet, Studebaker en Mercedes Benz).

Contact

Autobedrijf Heersmink
Gelreweg 2
3843 AN Harderwijk
Telefoon 0341 - 422044
E-mail info@heersmink.nl