Telefoon: 0341 - 422044 E-mail E-mail: info@heersmink.nl 

Over ons

 

Klantvriendelijk, betrouwbaar en veelzijdig

Autobedrijf Heersmink heeft verstand van auto’s én van bestuurders. Of het nu gaat om aanschaf, reparatie, Apk-keuring, huur of lease van een busje of auto, Autobedrijf Heersmink zorgt dat u met een goed gevoel de deur uit gaat. Een gevoel waar u op kunt vertrouwen.

 

 

 

 

Heersmink team

In de showroom wordt u geholpen door vakkundige medewerkers die graag de tijd nemen om u van een deskundig advies te voorzien, zowel voor aankoop van een auto als voor een passende leaseconstructie.

In een goed geoutilleerde werkplaats zorgen goed opgeleide monteurs ervoor dat uw auto in perfecte conditie blijft, tegen een scherpe prijs. Op de werkplaatsreceptie wordt nauwkeurig bijgehouden welke werkzaamheden nodig zijn om uw auto weer in goede conditie te krijgen. U wordt tijdig op de hoogte gesteld van de te verwachten kosten.

Aan de receptie wordt u vriendelijk geholpen door verhuurmedewerkers, die u graag meer vertellen over de mogelijkheden van tijdelijk vervoer.

Uiteraard kunnen genoemde afdelingen niet zonder deskundige ondersteuning van de medewerkers van de wasplaats en de administratie.

Autobedrijf Heersmink is een veelzijdig, betrouwbaar autobedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het de normaalste zaak van de wereld dat er gewerkt wordt met aandacht voor het milieu. Autobedrijf Heersmink is dan ook een gecertificeerd milieuvriendelijk autobedrijf. Dat betekent dat u altijd kunt kiezen voor een duurzame oplossing. Dit brengt vaak zelfs geen extra kosten met zich mee. Zo is Autobedrijf Heersmink een goede keuze voor de milieubewuste consument.Autobedrijf Heersmink, goed op weg!

 Bovag
Bovag
BovagAuto verhuur

Tijdelijk een auto nodig? Heersmink biedt een breed aanbod - van een kleine personenauto tot een grote bestelbus- tegen prima tarieven.

Vanaf
€ 32,-
per dag


Geschiedenis

De geschiedenis van Autobedrijf Heersmink begint in 1949.


Heersmink senior startte in Hierden een handel in automobielen (o.a. Chevrolet, Studebaker en Mercedes Benz).

Contact

Autobedrijf Heersmink
Gelreweg 2
3843 AN Harderwijk
Telefoon 0341 - 422044
E-mail info@heersmink.nl