Telefoon: 0341 - 422044 E-mail E-mail: info@heersmink.nl 

Lease

 

Deskundig Leasebedrijf

Autobedrijf Heersmink wierp zich in 1954 op als één van de pioniers op het gebied van leasing. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het bedrijf op dit terrein een uiterst deskundige en flexibele bedrijfsvoering heeft ontwikkeld. Geen stugge standaardcontracten, maar een individueel leasecontract op maat, dat na zorgvuldige analyse van de eisen en wensen wordt opgesteld. Omdat wij klantgerichtheid als kernwaarde hanteren, zijn de communicatielijnen kort en de klantcontacten persoonlijk. Dit maakt Autobedrijf Heersmink de ideale partner voor autoleasing.

 

 

 

 

Merkonafhankelijk

Heersmink Lease opereert - samen met haar financiële partner - als universele leasemaatschappij en is dus niet gebonden aan één automerk. Dat betekent vrijheid in autokeuze en een onafhankelijk advies. Autobedrijf Heersmink helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

De leasevorm

Heersmink Lease werkt op basis van Full Operational Lease met gesloten calculatie, waarbij tegen een maandelijks leasetarief alle risico's van u worden overgenomen. Wilt u in één keer overstappen van eigen beheer op leasing van uw wagenpark? Vraag dan eens naar de Sale and Lease back constructie.


Zorg voor mobiliteit

Heersmink Lease regelt de zaken prettig en soepel. Neem nou de voorloopregeling, waarbij u tussen de bestelling en aflevering van uw nieuwe auto ter overbrugging een gelijkwaardige auto tegen een speciaal tarief krijgt. Ook kent Autobedrijf Heersmink een zogenaamde shortleaseregeling; bijvoorbeeld voor medewerkers met een tijdelijk dienstverband of in de proefperiode.

 

Vervangende auto

Voor continuïteit en mobiliteit heeft Heersmink Lease een grote vloot vervangende auto’s. Zowel in personen- als bedrijfsauto’s. Deze kunnen worden ingezet bij schade en onderhoud aan uw auto, maar ook voor uw behoefte aan tijdelijk aanvullend vervangend vervoer. Vraag eens vrijblijvend naar de scherpe tarieven.Bovag
Bovag
BovagAuto verhuur

Tijdelijk een auto nodig? Heersmink biedt een breed aanbod - van een kleine personenauto tot een grote bestelbus- tegen prima tarieven.

Vanaf
€ 32,-
per dag


Geschiedenis

De geschiedenis van Autobedrijf Heersmink begint in 1949.


Heersmink senior startte in Hierden een handel in automobielen (o.a. Chevrolet, Studebaker en Mercedes Benz).

Contact

Autobedrijf Heersmink
Gelreweg 2
3843 AN Harderwijk
Telefoon 0341 - 422044
E-mail info@heersmink.nl